onsdag 12 augusti 2009

Another day in paradise...

Seriösa problem att logga in men nu gick det...jaja, ok, ännu ett inlägg då och vad ska vi hitta på för spännande att prata om idag då? Ja, varför inte det faktum att jag lättat ytterligare en aning på kommentarsfunktionen på sidan till att tillåta även icke-kontoinnehavare att kommentera. Detta efter att ett av mina fans påstridighet blev för mycket att hantera, jag börjar förstå hur älskad och eftertraktad jag är när jag nästintill dagligen kommer i kontakt med dessa underbara människor som verkligen beundrar mig. Självklart gör jag ju allt för er, utan er är jag ingenting! Typ. Nåväl, det ska i alla fall vara fritt fram när detta inlägg postats men fortfarande kommer jag att förhandsgranska så att jag inte släpper igenom vilket junk som helst.

Jag försökte motivera mig själv till att kolla in träningslandskampen mellan Finland och Sverige i fotboll men jag pallade bara en halvtimme innan jag insåg det meningslösa i att beskåda eländet, träningslandskamper måste nog vara det mest menlösa som finns. Det ger ju ingen som helst riktig indikation på någonting, inte en spelare tar ju i för fullt och det enda de tänker på är att inte bli skadade. Nej, nu längtar jag verkligen till att engelska och spanska ligan sparkar igång, ska bli riktigt roligt att följa båda i år igen och det känns nästan som att begäret blir större för varje år. I år tror jag kan bli "vårt" år och med vårt menar jag då Liverpools, det kändes som att det borde ha hänt redan förra året om det inte hade varit för Man Us äckligt höga lägstanivå. I år har de ju tappat snubben de byggde hela sitt lag kring så det borde ju ge effekt om inte fylltratten Ferguson kan trolla med knäna ännu en gång och skaka fram storverk från halvmediokra lirare. I spanska ligan blir det riktigt intressant att se hur Real Madrids El Galactios v. 2.0 klarar sig men jag tror tyvärr det blir platt fall igen. Barcelona däremot verkar värva med hjärna och jag nästan dreglar när jag tänker på samarbetet mellan Zlatan och Messi. Snacka om att motståndsbackarna kommer att få hålla i hatten, det kommer nog att utspelas en hel del magi på Camp Nou i höst. Gåshud på det, tack för det.

Vidriga insikt men det har slagit mig nu att jag nog har triggat igång något livsfarligt inom mig, jag tror jag blivit biten av promenerandet. Jag kollade till och med in gymmet på jobbet idag för att försäkra mig om att det fanns möjligheter att röra på sig även om vädret blir kallare och så vidare i höst. Suveränt nog fanns det ju en rejäl pjäs till löpband där så det är bara att köra... Skavsåren har lagt sig ännu en gång och jag lär införskaffa regelrätta cykelbyxor innan jag får någon slags förhårdnader mellan benen som jag INTE vill ha. Det finns bara en grej som ska vara hård där och den ska inte ge skavsår på mig...moahahahaa. SÅ sjukt rolig kille. Mitt temporära sätt att lösa den värsta gnidningen därute i skogen har hittills varit att dra ner kallingarna så att tyget från dom hamnar mellan låren men hur tror ni det ser ut? Jag står där med två händer djupt nedstoppade i byxorna samtidigt som jag gör suspekta rörelser upp och ner, fram och tillbaka. Som tur är har ingen kommit på mig men det känns bara som en tidsfråga så innan jag blir åtalad för obscent beteende på allmän plats så lär jag styra upp saker och ting. Det blir nog imorgon efter jobbet om inte jobbet drar ut alltför långt på tiden...för sen blir det nog en premiär-walk med den nya klädseln i sådana fall.

På fredag kommer mor och far hem från Finland efter åtta veckor, eller något dylikt, där och det ska ändå bli rätt skönt att få hem dom på hemmaplan även om det helt klart har funkat som det varit. Jag passade på att lägga in en liten godisbeställning som jag får kila förbi och hämta på fredag, måste ju upprätthålla en viss grad av frossa trots allt. Jag har nu nästintill eliminerat hela viktuppgången från semestern och det tycker jag är rätt bra gjort på 1 1/2 vecka. Nu hoppas jag på att mitt promenerande och det kommande innebandyspelandet ska pusha min vikt under den magiska gränsen av 100 kg men jag vet inte om jag vill dit egentligen. Jag har ju alltid hävdat att man inte är en man om man inte väger över 100 kg och om jag nu själv halkar under gränsen faller ju hela mitt resonemang platt men det kanske är smällar man får ta.

Jag körde ett gammalt spel idag på xboxen, Assassin's Creed. Det är faktiskt jäkligt snyggt och bra för att ändå ha en tre-fyra år på nacken, anledningen till att jag plockat upp det är ju för att tvåan kommer snart och jag vill klara av ettan innan så att jag verkligen är med i storyn. Nu kommer det väl säkert att ta en stund då jag bestämt mig för att ta alla achievements också så det blir att jaga flaggor, döda templars och göra leap of faiths i all evighet men lite småkul är det. Nej, jag längtar seriöst efter spelhösten och väntar bara på att helvetet ska braka loss...

Nej, nu är det nog dags att dra sig mot sängkammaren till och försöka få lite sömn, har varit så långa dagar på jobbet senaste tiden så jag känner att jag behöver försöka sova ikapp lite. Föga troligt för det slutar alltid med att jag får sova ikapp på helgerna men jag kan ju i alla fall låtsas-försöka. Guten nacht.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nej , för f-n köp inga cykelbyxor då kommer det att kännas som du springer med blöja på grund av den vadderade bakdelen, jag lovar.
Hederliga, tunna löptights ska det vara. Eller så kan du klippa av ett par av dina gamla kron-långkallingar från lumpen, kan oxå funka :)))
/Carlos Vestibuloramita

Koivulainen sa...

Hehe, ja, jag vet att inte faktiska cykelbyxor är att föredra men i brist på bättre benämning så kallar jag allting som sitter åt kring benen för cykelbyxor. Jag har ju dock insett att det alltså finns ett begrepp "löpartights", precis som du skriver och det är ju sådana jag ska införskaffa. Gjorde ett första försök idag men Team Sportia hade inga i alla fall...tyvärr har jag inte gjort lumpen så jag har inga sådana långkallingar att klippa. :P Jag vet, jag är en mes...jag har dock alltid sagt att det inte spelar någon roll med lumpen i Sverige, om det blir krig så kommer jag att springa så fort jag bara kan mot Finland och knäppa så många svenskar som möjligt på vägen. :P