torsdag 6 augusti 2009

Skavsår i skrevet...

Det kostar att ligga på topp som de säger, jag har idag plockat 10 km-slingan på Björnön och vad får jag för det? Snoront i fötterna och skavsår i skrevet plus att jag nog gick någon km mer då jag lyckades gå vilse på slutet, det började skymma så att jag på något oförklarligt sätt missade markeringarna och hamnade på 2,5/5 km-slingan istället. Jag hittade tillbaka till bilen till slut i alla fall och sjönk ner i sätet med en suck, nästan två timmar i skogen tar ut sin rätt och jag kör hem halvt i koma. Som belöning för mitt fina motionerande den här vägen tänker jag ta en helkväll imorgon som involverar följande:

- No Country For Old Men på blu-ray
- Watchmen på blu-ray
- Lösviktsgodis/Polly/Ben & Jerry-glass
- En flaska vin

Kan det bli bättre? Längtar redan...

Dilba-gate växer bara vad det verkar, nu har hon blivit avstängd från PS för fusk samtidigt som hon sablas ner överallt. Jag skummade precis igenom pokerforum.nu-trådens senaste sidor där Ola, Legato, Indiscreet och Lina uttryckt sig kring det hela och det börjar fanimej bli storm i ankdammen igen. Jag fattar inte hur samma personer orkar dra in sig själva i helt meningslösa debatter gång efter annan där personangreppen liksom vilar i luften hela tiden? Har dessa människor verkligen inget bättre för sig? Nu förstår jag ju i och för sig varför Ola hatar Dilba och om hans förklaring kring det hela stämmer har han ju ett hyfsat legitim anledning att göra det även om hat känns lite överdrivet som styrka på ilskan. Jag säger det ännu en gång, älska mer och hata mindre och världen blir en bättre plats. Jävligt mycket flower power kring dessa ord men jag står fan för det, om folk skulle ägna ens hälften av sin tid av hatande åt att älska skulle världen se tusen gånger bättre ut. Nåväl, back to topic, Dilba har det inte lätt just nu och hon har ju pissat i det blå skåpet själv också i och med hur hon hanterat det hela. Jag håller dock med Ola i att straffet för hennes förseelse är lite väl hård, det finns de som bedriver värre "fusk" än det här och dessutom bedyrar ju hon sin oskuld i det hela. Vi får väl se hur det hela urartar framöver, det är ju egentligen bara en enda aktör som saknas på banan för att cirkusen ska vara fulländad. Det är knappt jag vågar uttala hans namn men ni vet alla vem jag menar, herr Norinder så klart.

Några lokala gossar är i Tallinn och lirar lite poker, det började med en liten framgång igår då Pommes placerade sig hyfsat men vi hoppas ju självklart på storklonk för våra små stjärtgossar i EMD. ;) Krossa öst och gör er ett namn så som Anders gjorde, det är ju fan det sjukaste jag varit med om: jag sitter och kör cg på någon B2B-sajt way back i min pokerkarriär när jag blir påhoppad av en balt. Han ser att jag är svensk och från Västerås så han frågar ifall jag känner en Anders E, jag blir först helt ställd men kommer då att tänka på vår kära klubbmedlem så jag svarar att nog känner jag en men det kan väl inte vara honom snubben menar. Jo, visst är det det, Anders har ju varit där och krossat i turrarna så pass att balterna sent ska glömma hans korståg. Nu vill jag få en liknande utveckling med EMD, jag vill att gossarna sätter mer skräck i balterna än vad ryssarna någonsin gjorde(lite politiskt inkorrekt, jag vet) och kommer hem med en välfylld kista med plundrade pengar.

Sjöbo-mordet har tagit en otäck vändning, offrets 15-åriga lillebror är numera anhållen för mordet. Scary shit. Hur fan kan man mörda sin egen syster? Fortsättning följer. Imorgon släpps förresten förundersökningsmaterialet på det andra tonårsmordet, det blir väl fin helgläsning det.

Nej, nu är det nog dags att hoppa in i duschen och försöka skaka liv i lemmarna igen. Kom ihåg, we shall overcome!

Inga kommentarer: