tisdag 19 augusti 2008

Det gör ont...

Då var första innebandypasset för höstsäsongen avklarat och det känns överallt kan jag lova, inte en enda del av kroppen som inte ömmar eller på något annat sätt gör sig påmind om sin existens. Svetten lackade i runt 1 1/2 timme innan vi gav oss för den här gången, jag är nöjd med spelet även om jag inte orkade upp på alltför många offensiva äventyr varför målkontot stannade på en fullträff. Det låter ju inte så imponerande men till det måste tilläggas att jag dock serverade desto fler mål där mina pass hittade de lediga ytorna där mina medspelare befann sig, de fick ett relativt enkelt jobb att sätta bollarna i nät med mina klockrena assists. Riktigt skönt att ha kickat igång den här veckan ordentligt på motionsplanet, nu är det bara att försöka hålla en hög lägstanivå. Jag lyckades ju ställa mig på vågen på innebandyn också och den verkade aldrig vilja sluta ticka uppåt, dock tog väl räkneverket slut till slut då den stannade på 111,3 kg. Det ni, gott folk, det är inte lite...men jag säger som jag brukar, man är inte en man förrän man väger över 100 kg. Och så säger jag som min mamma alltid tröstat mig med: "Du har tjock benstomme..."...yeah fucking right...det sista har ju min mamma aldrig sagt men det kanske ni förstod...

Jag har bestämt mig för att hoppa EPT-ligan under det kommande halvåret, jag har en känsla av att mina lördagar kommer att fyllas av andra aktiviteter så jag väljer att sälja min plats. Ni som är intresserade kan ju lämna bud så får vi se vad jag kan acceptera för något... HPK Open kommer jag dock att lira så den platsen kommer ni att få bryta loss från mina döda fingrar ifall ni ska ha den, jag ska försöka klonka den duktigt men det känns som att den är lite långt borta för att min briljanta liveform ska kunna hålla i sig så länge. Nu har jag ju dock inte lajvat på snart två veckor så jag vet ju inte hur jag står överhuvudtaget längre, till helgen blir det med största sannolikhet spel i höstsäsongens första GP.

Rock Band har jag inte hunnit lira mer sedan medium knäcktes men jag kanske ska ge det en omgång ikväll ifall jag orkar, fortfarande är dock tröttheten påtaglig så det blir troligtvis ganska tidig sänggång med fortsatt läsande av den tidigare nämnda boken. Ifall någon har något boktips att komma med så är det bara att kommentera, jag behöver snart något nytt att läsa och är öppen för förslag. Det enda jag har som ligger på tur härnäst är en bok om spanska inbördeskriget och nog för att det kan vara spännande men det gäller ju verkligen att man är på det humöret vilket jag inte vet om jag riktigt är.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan tipsa om en bra bok.
"Elva minuter" av Paulo Coelho.
Ingen action direkt utan mer filosofisk roman som tar dig direkt in i hjärnkontoret på en brasiliansk ung kvinna som hamnar på en bordell i Schweiz. Du garanteras en unik insikt i kvinnans syn på mannen och som grädde på lingonen garanteras du fri hemgång med 95% av de kvinnor på krogen som läst boken. Övriga 5% ska du inte sörja över, de är flator :-))
/Calle

Anonym sa...

Va?! Bara 111 pannor? Dags att köra lite korvsoppa 7 dagar i veckan samt träning lika ofta? ;)

Koivulainen sa...

Calle: Är inte helt oväntat att du kommer med ett halverotiskt förslag, nu förstår jag varför du haft den där våta blicken vid borden. Du har haft "Elva minuter" som ljudbok i din MP3-spelare... :)

Alex: Jag tycker om dig också. :)