torsdag 21 augusti 2008

Stepping it up...

Som ett led i Koivulainen-goes-slim-projektet ska jag nu gå ut med några ståndpunkter som förhoppningsvis kommer att byggas på vartefter tiden lider:

- Koivulainen skall icke intaga någon som helst form av läskeblask(förutom som groggvirke)

Den är ju redan avklarad sedan x antal månader tillbaka då jag lagt ner allt vad läsk heter och bara kör Ramlösa(heter det Rammlösa eller Raaaamlösa?), Brämhults juice samt minimjölk numera.

- Koivulainen skall icke intaga någon som helst form av godis

Den här blir lite tuffare då jag är barnsligt förtjust i godis i allmänhet och Polly i synnerhet men nu ska det till ett break på obestämd tid, det enda som får intagas är pastiller eller tuggummin i sockerfritt format.

De två får räcka tills vidare men vad tiden lider lär vi få ihop ett antal som sedan kan bli budorden för min slim-religion...shit, det känns som att jag verkligen håller på att bygga ett Frankensteins monster här med all press och annat som hör en viktnedgång till, dock ska jag hålla mig ifrån att sätta några mål. Jag kör på och så får vi se vartåt det lider, ingen press och ingen stress utan ett sakta vändande av skutan mot smalare horisonter. Det blev tyvärr ingen gång ikväll heller då jag var i Hallsta och hälsade på mor och far i och med finnkusinens fortsatta närvaro, de åker hemåt ikväll så jag passade på att jiddra lite till innan de pös. När jag ändå var i Hallsta pep jag förbi klubben för att kolla hur det gick för fiskarna utan stortorsken och de verkade faktiskt ha ynglat av sig då det infunnit sig några nya yngre förmågor också, återväxten är säkrad. Jag säger som FN, det är fan jobbigt att kolla på när andra spelar...det gör ondare än att bli utdragen för man vill så gärna sitta där och vända på kortjävlarna, se ifall man råkar få två gudomliga AA eller de standardmässiga 82o. Jag längtar faktiskt till att få spela på lördag igen, nu när jag varit idkat ett celibatleverne i ett par veckor...

Ok, förklara för mig vad det är med de muppar på vägarna som utan till synes någon anledning kör saktare än vad som är tillåtet? Varför köra 50 på 70-väg eller 60 på 90-väg? Förklara det för mig för jag förstår inte...

Katy Perrys låt sitter som en betongklump i skallen, den går inte att få bort...jag tjuvladdade ner Slipknots nya platta och lyssnade lite på den under dagen men har inte fått något riktigt grepp än, måste sätta mig och lyssna på den på riktigt men väntar nog med det tills jag fått fysiska utgåvan som släpps 27/8. I samma beställning ingår en platta från All That Remains, Monica Zetterlund och Scars On Broadway...säger väl en del om min schizofrena musiksmak och det är nästan så att jag borde slänga med en beställning på Britneys senaste där, den skulle jag knappast skämmas för. Britney For President!

Jag funderar på vilket läder jag ska ge mig på, det syntetiska eller det naturliga...ett i-landsproblem...

Inga kommentarer: