onsdag 27 augusti 2008

Spontanitet har sitt pris...

Fan vad trött jag är och om det inte vore för en bra pokerafton vore jag grymt tiltad på grund av två orsaker:

1) Jag fick hem min HD-satellitbox idag och inser mitt i allt rus att jag bara har en HDMI-kontakt på TVn. Ridå! Jag använder ju den till X360 så nu finns det ju egentligen bara ett alternativ, skaffa en ny TV...spontanitet kostar... TVn är ju inte så värst gammal heller, jag köpte väl den till VM 2006 om jag inte missminner mig. Nu säger ni: jamen det är väl bara att byta varje gång beroende på vad du ska göra! Jamen tjena, jag kommer ju inte ens åt kontakterna utan lyfthjälp och hur jävla kul på en skala är det att skifta fram och tillbaka? Så nu sitter jag med en oanvändbar HDTV-box, grattis Robert!

2) När jag varit nere på stan och hämtat ut boxen kommer jag hem och känner hur det luktar kattpiss, jag börjar fundera på ifall det verkligen kommer från kattlådan när jag ser att Minttu-fanskapet har pissat på en pappbit jag lämnat på golvet. JÄVLA KATTJÄVEL! Jag fattar inte varför hon gör så bara så där, om det är en tyst protest mot att jag varit borta en hel del på sistone eller om det bara var något i pappen som fick henne att lätta på blåsan. Jag blir så trött...

De två grejerna höll verkligen på att sänka min kväll men som terapi satte jag mig och spelade PLO på SS, fem bord från 0,5/1 till 2,5/5 och en dryg timme senare är jag plus 2,8k. Det är tur jag har pokern ibland alltså...

Jag hade tänkt att promenera idag men ankomsten av boxen samt ömmande fötter gjorde det hela oprioriterat, tro dock inte att jag på något sätt taggar ner för jag är mer sugen än någonsin. Jag vill bara inte sabba allt direkt genom att fucka upp fötterna, jag ska prova ett par gånger till med mina nuvarande dojor och funkar inte dom får jag tjacka ett par nya helt enkelt. Det finns inga undanflykter!

Jag har också börjat fundera på en ny tatuering, något på vänstra armen hade jag tänkt mig och tankarna går lite kring en hardcore-stjärna. Jag har dock samtidigt några funderingar på någon form av armband kring vristen med text eller någon bild, i textväg har jag funderat på "No remorse" och eventuellt något med "1977" som då är mitt födelseår. Det är riktigt klurigt att försöka visualisera och komma på vad man egentligen vill ha, det ska ju faktiskt sitta där forever och då ska det ju kännas rätt från början. Min "Friterad kyckling med sötsur sås" a.k.a. "Destiny" är jag riktigt nöjd med, den är alldeles lagom och jag har inga planer på att utsmycka mig så där vidare värst mycket men någonting till vore coolt.

Nej, nu är det dags att laga lite matlåda...om jag orkar, är helt klubbad...

7 kommentarer:

Plzd2beatU sa...

Du behöver varken köpa ny tv eller byta mellan boxen och kryssboxen om du inte vill...

Investera i en HDMI-splitter så är saken pix. Dom e rätt dyra iof (iaf dom med bättre kvalitet vilket jag definitivt rekommenderar) så en 1200-1300 får du nog punga ut med. Men det är väldigt mycket billigare än en ny tv iaf ;)

Koivulainen sa...

Tack gode gud, hade redan börjat skumma efter TVn med tre HDMI-uttag och grejer. :) Fan vad skönt, då blir det ju helt klart en sån och att jag inte tänkte på det, det finns ju splittar till det mesta idag. USB, scart, päron...(SÅ jävla kul...)

Anonym sa...

Skaffa dig en vettig förstärkare istället med x antal HDMI-ingångar, så behöver du bara en snabel till teven. Lägg till en näve högtalare och vips så kan grannarna höra hur kass du är på trummorna. Typ Sony STR-DG520 för ca 2k, efter en minuts letande.

Koivulainen sa...

Anonym: Vet inte om jag ska tacka eller banna dig för tipset, det blev som sagt en SONY STR-DA3300ES till slut. :) Jag tror jag tackar dig ändå faktiskt...

Anonym sa...

Hehe, sorry, var inte meningen.

Men, känns ändock skönt att veta att det finns prylbögigare personer än jag därute ;)

/Torgny

Koivulainen sa...

Torgny: Jag låter inte simpla ting så som pengar komma emellan mig och kvalitets-TV och -film. :)

Anonym sa...

jag vet en annan som är ännu mer prylbög än du...Han kanske ger sig tillkänna för jag vet att han läser din blogg