onsdag 21 januari 2009

Efter regn kommer mera regn...

Det känns som att jag är på väg att antingen störtdyka ner i mörkret eller islossa som aldrig förr och det kommer nog att visa sig inom den närmsta tiden vartåt det bär, magkänslan är dock bra och jag tror saker och ting kommer att ordna upp sig inom en inte alltför lång framtid. Fredagens lilla Rock Band-aktivitet är dock avskriven nu, en av pjäserna insjuknade och då valde resterande att lägga ner. Jag vet inte om det vilar en förbannelse över mina Rock Band-inspirerade fester, jag försökte ju dra ihop dylika festligheter tre gånger i höstas men möttes av ett svalare gensvar än vad Obama Barack skulle få på ett ultra-redneck-trailer-park-trash-party. Jaja, det är väl bara att ta nya tag och styra upp ett nytt datum, jag hittade dock snabbt en alternativ aktivitet i form av afterwork på fredagen istället och det blir nog minst lika trevligt. Lördagen kvarstår dock som utgångsdag i hufvudstaden och de sista detaljerna styrdes upp idag så det bär av till Tullinge på lördag eftermiddag, det ska bli riktigt trevligt med lite middag först och sen gå och skaka nötpåsarna på någon brat-tät lokal. Händerna i taket, såklart, nu river vi hela haket!

På tal om Rock Band har jag kört över två timmar idag och det har gått helt ok även om jag återigen sprungit på en nöt, den här gången i form av Motorheads "Ace Of Spades" där det är äckligt mycket bas och trummor men jag ska nog ta den tids nog också. Jag försöker nöta av de sista låtarna på hard men funderar nästan på att kliva upp på expert på allvar, börja plocka lite enklare låtar för att komma in i det. Jag tror nästan att det i vissa fall kan vara enklare att klara låtarna eftersom det kan vara bättre om det går snabbare, till en viss gräns självklart. Vi får väl se hur artar sig, känns som jag aldrig varit lika fokuserad på att bli bättre i alla fall.

Annars så lurade den eviga frestaren Harju in mig i en 100 kronors rebuy på SS ikväll, trots att jag egentligen inte ville men han har en förmåga att lura med mig i sina äventyr. Jag tror väl att när jag har honom som maskot kan inget stoppa mig men det fick jag ju ganska snabbt klart för mig inte gällde ikväll i alla fall, jag spelar inte en hand den första kvarten men på andra varvets BB hittar jag QJhjärter och den handen känns som nötterna efter mina mer än vissna löv ditintills. Det höjs upp till 60 med 10/20-blinds och sex pers synar tillsammans med mig, floppen kommer härliga 765 i hjärter och jag bettar ut 120 för att frambringa lite action. Första killen efter mig synar, andra killen ställer, tredje viker, fjärde ställer också, femte och sjätte viker innan det är min tur. Vad kan jag göra här annat än att syna? Det är ju ändå en rebuy...och mycket väl, jag går upp mot KK(ena hjärter) och A9(A i hjärter) men alla vet vi ju hur det här ska sluta med max fyra outs ute för fiskjävlarna. Turn en spader Q innan rivern spottar fram en fin hjärter 4 åt k-khuvudena och jag är ute, orkar banne mig inte ens fundera på rebuy utan skriver bara "Fiskjävlar" i chatten och stänger ner. Moget som fan men vad ska jag göra? Det börjar bli lite mycket "brutala" utdragningar nu och tendenserna från tidigare år börjar märkas igen, var förra året bara ett lyckokast i min pokerkarriär och är jag nu på väg tillbaka in i den totala misären? Det här året har banne mig inte börjat bra, trots min cashning i onlineligan i måndags...vibbarna känns olustiga...

Imorgon är det Super Torsdag på klubben och vi får väl se om jag mäktar med att infinna mig där för att bli förnedrad, för det vet vi ju alla att det är lika ofrånkomligt som det är givet.

Inga kommentarer: