fredag 9 januari 2009

Gott folk...

känn ingen sorg för mig, Västerås(snygg parafrasering av Hellström, jag vet...)! Jag lovar att jag kommer att ge mig snart, jag måste om inte annat för det börjar ju redan nästintill bli patetiskt och är det något jag måste göra är det ju att upprätthålla min coola fasad. Det sjuka är att en människa kan krypa innanför mitt pansarskal så snabbt och djupt som hon gjort, det har aldrig hänt förut och det är ju det som förbryllar. Hade det varit ett normalt sketet försök till relation hade det ju varit lugnt men det här kändes ju speciellt från första stund...nej, nu lovar jag att inte nämna ett ord till om det om det inte är positiva nyheter m.a.o. ni kommer aldrig mer höra något om det. :)

Jag körde en liten RB-grind igen och det är fanimej på gränsen till motion, man blir ju svettig som den av det och kroppen får sig en helt ok genomkörare. Jag får så jävla ont i högerskinkan numera bara, sitter på en plastpall och baskaggejobbandet letar sig vidare dit istället för knäet eller ljumsken som förut. Jag vet inte vad som egentligen är bäst, att ha ont i arslet eller i ljumskarna... Jag känner dock att mitt baskaggespelande förbättras hela tiden även om jag fortfarande har lång väg att vandra, jag börjar bli tightare och tightare helt enkelt så snart kanske Mr Plzd2BeatU får börja akta sig som the uncrowned champion of RB. Jag kanske kör en Brock Lesnar på honom och vinner på storlek istället för talang...vad är det för jävla liknelse egentligen? Jag börjar nog bli seriöst trött...

Gröt idag med, jag är SÅ duktig och känner att jag är något stort på spåren nu...det är min tur nu, vinden har vänt...mitt motto är som lotto, jag håller drömmen vid liv...fucking Spotify. :) Seriöst, jag känner mig stark i beslutet att försöka styra upp det fysiska så jag tror det kan bli en intressant vår som jag går till mötes. Bara jag får igång riktig motion med innebandy, tennis och gång så är jag nog homefree for real. Forza me!

Nu är jag på väg att göra en monsterbeställning på discshop.se istället, en PS3:a med x antal filmer...ajaj, tror nog inte jag trycker på "Beställ"-knappen ikväll i alla fall, jag får sova på saken nu när jag tappat min manliga köpkraft helt. Natti!

Inga kommentarer: